DISCRET S-A SCURS TIMPUL PRIN SCOALA NORMALA
MARCAND DESTINE CU CARE NE MANDRIM.

joi, 13 noiembrie 2008

Culoarea sufletului meu


Sufletul meu are culoarea maro.Poate vi se pare o culoare prea inchisa, dar aceeasi culoare o au si ochii mei.Se spune că ochii sunt fereastra sufletului. Nu cred ca e importanta culoarea sufletului, ci mai degraba daca acea culoare este stralucitoare sau intunecata.O camera poate fi alba, dar daca ferestrele au obloane trase, ea va fi intunecata. De asemenea, culoarea sufletului e influentata de atitudinea pe care o avem fata de ceea ce ni se intampla. Putem vedea, de la aceeasi fereastra, noroiul sau stelele. Culoarea sufletului e una deschisa atunci cand iubim si suntem iubiti, cand daruim fara a astepta ceva in schimb,când zâmbim celor care au uitat sa zâmbească, când preferăm să acceptam decât să judecăm.
Nu stiu ce culoare are sufletul meu, dar sper ca la sfarsitul vietii acesta sa aiba o culoare suficient de luminoasa, chiar daca vor exista riduri provocate de incercarile vietii.
Maxim Gabriel

3 comentarii:

  1. Deci...e fff frumos scris!...chiar imi place :)..felicitari si sper sa iau o nota buna pe aceasta descriere!:D

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar nui corect ce faci.De ce sa plagiezi compunerea lui ca e culoare sufletului lui dar a ta doar tu stii.Exista un cuvint pentru asta "Pidar"

    RăspundețiȘtergere